Den tunna linjen

Nordens Fotoskolas examensarbeten 2018

Filmklipp & fest

Hej goddag! Ett inlägg kommer lastat med t ex lite hopsamlade klipp jag filmat med min mobil senaste månaden. Lite snö, lite sol, lite dans till Joy Division. Så bisarrt att det bara är två veckor kvar innan det är dags att återvända till Sverige, men samtidigt känns det som om jag varit här sen tidernas begynnelse. Hyr ett litet chambre de bonne vid Passy/Trocadéro med snedtak och kokvrå.

Denna helg gick jag ut och dansade, somnade 8 på morgonen, sov till eftermiddagen, vaknade och gjorde mig redo för nästa fest. Det är hårt att vara fotograf. Så den här måndagen har jag enbart promenerat runt mitt arrondissement och sorterat bilder i Lightroom.

Hejdå! //S

Föregående

Frustration

Nästa

Sveriges radio

5 kommentarer

  1. Nice webpage you have got right here.

  2. Wow cuz this is great job! Congrats and keep it up.

  3. Hello, cool web-site you possess at this time there.

  4. Quite interesting look forth to visiting again.

Kommentarsfunktionen är avstängd.